Γελοιότητες Λανουά για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Ο Μπάμπα προσπάθησε να κοντράρει την μπάλα, ο Γκαρσία τον χτύπησε στην γάμπα! Κανένα πέναλτι!» (VIDEO)


Όσα είπε ο Λανουά για το μαρς πέναλτι που δεν δόθηκε στην ΑΕΚ

Για ακόμη μία εβδομάδα ο Στεφάν Λανουά μας κάνει να δούμε το άσπρο – μαύρο και να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε! Αλλάζει κανονισμούς, ερμηνείες και όλα αυτά για να… εξυπηρετήσει όσους θεωρεί αυτός ότι πρέπει.

Αυτή τη φορά, ο Γάλλος αρχιδιαιτητής θέλει να μας πείσει πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο ματς με τον ΠΑΟΚ, στη φάση με τον Λιβάι και τον Μπάμπα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο Μπάμπα θέλει να παίξει με τη μπάλα, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία είναι αυτός που έπεσε πάνω στον αμυντικό και του κλώτσησε τη γάμπα! Μία ανάλυση-εξήγηση και σχολιασμός που δεν έχει υπάρξει ξανά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ!

«Σε αυτή την περίπτωση ο αμυνόμενος προσπαθεί να κοντράρει την μπάλα για να σταματήσει την προσπάθεια για σουτ. Ο επιτιθέμενος παίζει την μπάλα και αμέσως χτυπάει τον αμυνόμενο στην γάμπα. Απόφαση: Κανένα Πέναλτι» αναφέρει αναλυτικά ο Λανουά για την φάση της ανατροπής του Γκαρσία από τον Μπάμπα στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!











ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια