Οριακές διαπραγματεύσεις ΑΕΚ με Τσέλσι για την μεταγραφή Φοφανά!


Oλα τα τελευταία δεδομένα για τις τελικές συζητήσεις για την μεταγραφή-βόμβα που πάει να κάνει στο φινάλε η ΑΕΚ με τον Φοφανά της Τσέλσι

Ο Ντάτρο Φοφανά βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα, τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην χώρα μας. Kαι αυτό γιατί η ΑΕΚ κάνει τιτάνια προσπάθεια για να φέρει και τον 21χρονο φορ της Τσέλσι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για να σχηματίσει έτσι μία πανίσχυρη επίθεση στους κιτρινόμαυρους την τρέχουσα σεζόν.

Η πρωινή… βόμβα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει βάση και ουσία, παρότι δεν ήταν τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάστηκε αρχικά. Και ισχύει 100% ότι η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Φοφανά, σε μία μεταγραφική ρελάνς που δεν περίμενε κανείς.

Η συζήτηση για τον Φοφανά άνοιξε τις τελευταίες ώρες ξανά, υπάρχει πολύ καλύτερο πεδίο διαπραγματεύσεων και διαθέσεων από πλευράς Τσέλσι και Φοφανά για δανεισμό ενός έτους με προαιρετική οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2025. Οι συζητήσεις, λοιπόν, άνοιξαν και συνεχίζονται σε καλό επίπεδο με στόχο από πλευράς ΑΕΚ να βρεθεί η χρυσή τομή μέχρι τα μεσάνυχτα που λήγει η διορία των μεταγραφών στην Ελλάδα.

Τούτη την ώρα είμαστε στην τελική ευθεία των επαφών, η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την ομάδα του Λονδίνου για να υπάρξει συμφωνία σε όλο το πακέτο της συμφωνίας και δη στην οψιόν αγοράς του σε ένα χρόνο.

Η μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης λοιπόν συνεχίζεται, υπάρχει πρόθεση να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ΑΕΚ με έναν παίκτη που προ ημερών έδειχνε ανέφικτη υπόθεση για την Ένωση. Τώρα όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει υπέρ της ΑΕΚ και έχουν προχωρήσει αρκετά πράγματα.

Υπομονή λίγων ωρών για το φινάλε…








ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια