Μακάμπι Χάιφα: Χαμός και έντονη κριτική στην διοίκηση για την απόφασή της να παραχωρηθεί ο Πιερό στην ΑΕΚ


Έντονη κριτική ασκείται τις τελευταίες ώρες στην διοίκηση της Μακάμπι Χάιφα για την απόφασή της να παραχωρήσει τον Φραντζί Πιερό στην ΑΕΚ

Έντονη κριτική ασκείται τις τελευταίες ώρες στην διοίκηση της Μακάμπι Χάιφα για την απόφασή της να παραχωρήσει τον Φραντζί Πιερό στην ΑΕΚ μόλις λίγες ημέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος στην χώρα.

Όπως αναφέρεται στα ισραηλινά ΜΜΕ, ακόμη και μέλη της διοίκησης ασκούν σκληρή κριτική στην «κεφαλή» για την παραχώρηση του επιθετικού από την Αϊτή στην Ένωση αναφέροντας πως «ο παίκτης πωλήθηκε λανθασμένα, αφού δεν έχει αποκτηθεί ακόμα ο ποδοσφαιριστής που θα τον αντικαταστήσει».

Μάλιστα, πηγή μέσα από την διοίκηση της Μακάμπι Χάιφα διατηρώντας την ανωνυμία της έστρεφε τα βέλη της προς αυτούς που παίρνουν αποφάσεις λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο σύλλογος ήξερε εδώ και πολύ καιρό ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πουληθεί ο Πιερό, θα έρθει άλλος επιθετικός, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να εγκλιματιστεί. Όλες οι πρόσφατες αποχωρήσεις και οι αλλαγές έπρεπε να γίνουν τον Ιούλιο και όχι τον Σεπτέμβριο».







ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια