Τα πλάνα του Αλμέιδα για τη ρεβάνς με τη Νόα - Προορίζεται για πίσω από τον φορ ο Λαμέλα, διεκδικεί θέση και ο Περέιρα


Οι δυο Αργεντινοί έχουν πλέον μπει κανονικά στην αγωνιστική εξίσωση της ΑΕΚ

Για τον Ματίας Αλμέιδα, για τους ποδοσφαιριστές του, για ολόκληρο τον οργανισμό της ΑΕΚ, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο επίκεντρο, εκτός από την κρίσιμη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Νόα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και πάνω στην προετοιμασία γι’ αυτό το ματς και για την ανατροπή της ήττας με 3-1, έχει πέσει όλο το βάρος. Το σημαντικό για τον Αλμέιδα, είναι πως έχουν μπει πλέον στην αγωνιστική εξίσωση ακόμα και για το βασικό πλάνο, τόσο ο Έρικ Λαμέλα, όσο και ο Τούκου Περέιρα.

Οι δυο Αργεντινοί έχουν βάλει ικανό αριθμό προπονήσεων στα πόδια τους μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ενώ ήδη πήραν και τα πρώτα τους επίσημα αγωνιστικά λεπτά με την φανέλα της ΑΕΚ, στο παιχνίδι της Αρμενίας. Άλλωστε έτσι κι αλλιώς ειδικά ο Λαμέλα, έδειχνε από την αρχή σε πολύ καλή κατάσταση. Και η αλήθεια είναι πως πλέον αμφότεροι διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα, για την ρεβάνς της Πέμπτης με τη Νόα.

Στο ερώτημα ποιούς ρόλους θα πάρουν οι δυο Αργεντινοί μέσα στο γήπεδο, αν ο Αλμέιδα αποφασίσει να τους ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικούς, δόθηκε απάντηση μόνο κατά το ήμισυ, στο πρώτο ματς με τη Νόα. Ο Λαμέλα όταν μπήκε ως αλλαγή, έπαιξε σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον φορ. Σ’ αυτή την θέση τον δοκίμαζε και σ’ όλες τις προηγούμενες προπονήσεις. Και είναι πολύ ξεκάθαρο πως για αυτόν τον ρόλο τον προορίζει ο Αλμέιδα.

O… γρίφος με τον Περέιρα

Αντίθετα για τον Περέιρα, ο ρόλος είναι μάλλον γρίφος. Στο ματς με τη Νόα που μπήκε και αυτός ως αλλαγή, έπαιξε σε ρόλο “οκταριού”. Τις προηγούμενες μέρες όμως, πριν από το παιχνίδι, ο Αλμέιδα τον είχε δοκιμάσει και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Περέιρα ξέρει και παίζει και στις αυτές θέσεις. Όπως και σ’ αυτή πίσω από τον φορ. Όμως είναι άγνωστο ακόμα για ποιά απ’ όλες τον προορίζει ο Αλμέιδα.

Βεβαίως για να παίξει ο Περέιρα ως οκτάρι, θα πρέπει να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Πινέδα. Και για να πάει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, θα χρειαστεί να μείνει εκτός ο Γκατσίνοβιτς, αλλά και ο Κοϊτά που με τις εμφανίσεις του έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρει αυτός θέση βασικού. Επομένως και εδώ υπάρχει γρίφος.

Βεβαίως και στην περίπτωση του Λαμέλα, για να μπει στην βασική ενδεκάδα, θα πρέπει να αφήσει εκτός τον Λιούμπιτσιτς, που έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια με την Εσκάλδες. Και με τη Νόα, δεν ήταν και από τους χειρότερους του γηπέδου. Όμως στην περίπτωση του Λαμέλα, είναι πολύ ξεκάθαρος ο ρόλος για τον οποίο ο Αλμέιδα τον προορίζει και τον δουλεύει.











ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια