ΣΟΚ στην ΑΕΚ με Μπρινιόλι: Υπέστη κατάγμα στο χέρι και θα μείνει εκτός για 2,5 μήνες!


Ξαφνικό σοκ στην ΑΕΚ με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι που τραυματίστηκε πριν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για την ΑΕΚ

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην ΑΕΚ!

Ο Ιταλός τερματοφύλακας υπέστη σοβαρό τραυματισμό πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Ένωσης για τη νέα σεζόν και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2,5 μήνες!

Συγκεκριμένα, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο ζέσταμα του αγώνα με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, τραυματίστηκε και χθες έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Σε αυτές επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο σκαφοειδές (της αριστερής πηχεοκαρπικής) και θα μείνει για 2,5 μήνες εκτός δράσης!

Ο τραυματισμός του Αλμπέρτο Μπρινιόλι:



Ο Στρακόσα θα σηκώσει το βάρος

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου, γάντια βασικού πήρε ο Θωμάς Στρακόσα που έκλεψε τις εντυπώσεις με την συνολική παρουσία του στο ματς. Η εμφάνιση του Αλβανού πορτιέρε ίσως αμαυρώθηκε από το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής και το κακό κοντρόλ που προηγήθηκε, ωστόσο σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλός απέναντι στην Εσκάλδες.

Έδειξε σταθερός στις επεμβάσεις και τις τοποθετήσεις του, δεν δίσταζε να κάνει εξόδους και έδειξε πως έχει ικανότητα και στο παιχνίδι με την μπάλα. Το γέμισμα προς τον Λιβάι Γκαρσία ήταν μαεστρικό και αν ο σέντερ φορ της ΑΕΚ είχε ευστοχήσει απευθείας θα μετρούσε και ασιστ στον Στρακόσα ο οποίος πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του μετά το γκολ.

Μέχρι και ο Ματίας Αλμέιδα τραβούσε τα μαλλιά του με την σέντρα από το νέο του μεταγραφικό απόκτημα που άκουσε και το όνομά του να τραγουδιέται ρυθμικά από τον κόσμο.

Τώρα εκείνος θα μονιμοποιηθεί ως βασικός κάτω από τα κιτρινόμαυρα γκολπόστ καθώς δεν υπάρχει απόφαση για ενεργοποίηση των Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη. Παραμένει η απόφαση να είναι εκτός και να λύσουν τα συμβόλαιά του άμεσα.

Έτσι, η ΑΕΚ για τους επόμενους 2,5 μήνες (με τα τωρινά δεδομένα) θα πορευτεί με το δίδυμο του Θωμά Στρακόσα και του Γιώργου Θεοχάρη. Και θα πάρουν πάνω τους τα παιχνίδια για τα προκριματικά του καλοκαιριού στο Conference League, αλλά και τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος στην Super League. Αν η ΑΕΚ περάσει στο League Stage του Conference League, τότε τα παιχνίδια ξεκινούν στις 3 Οκτωβρίου.








ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια