Νέα πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα, ξεκάθαρος ο Ηλιόπουλος: «Δεν πωλείται!»


Η Μοντερέι επιμένει για τον Ορμπελίν Πινέδα με κατάθεση και τρίτης πρότασης προς την ΑΕΚ!

Διακαής πόθος της Μοντερέι έχει γίνει ο Ορμπελίν Πινέδα, ωστόσο η ΑΕΚ και ο Μάριος Ηλιόπουλος ξεκαθαρίζουν σε κάθε συνομιλία με τους Μεξικάνους πως «ο παίκτης δεν πωλείται!»

Συγκεκριμένα, η Μοντερέι δεν έχει παρατήσει την υπόθεση του Μεξικανού επιθετικού χαφ και κατέθεσε νέα επίσημη πρόταση στην Ένωση για να τον αποκτήσει, η οποία είναι η τρίτη που κάνει το φετινό καλοκαίρι για τον Πινέδα!

Μάλιστα, η πρόταση αυτή είναι και μεγαλύτερη από τις προηγούμενες δύο που είχαν γίνει, με την πρώτη να φτάνει τα 4,5 εκατομμύρια και την 2η τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, η Μοντερέι είναι ακόμη πολύ μακριά από τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να ξεπουλήσει έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της και ο ίδιος ο Πινέδα έχει αντιληφθεί ότι πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Πάντως, ο Μάριος Ηλιόπουλος δείχνει ξεκάθαρη πρόθεση όχι να μην πουλήσει τον Μεξικανό, αλλά να προχωρήσει και σε άλλες σημαντικές μεταγραφές προσεχώς για την θέση του φορ και του αριστερού μπακ, μετά από αυτές των Στρακόσα – Λαμέλα – Περέιρα.








ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια