Ξεχωριστή τιμή από την UEFA για την ΑΕΚ: Βραβεύτηκε ως πεντάστερος ο αγωνιστικός χώρος της «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» - Τα συγχαρητήρια του Τσέφεριν


Ξεχωριστή τιμή από την UEFA για τον αγωνιστικό χώρο της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena»

Ξεχωριστή τιμή από την UEFA για τον αγωνιστικό χώρο της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» που φιλοξένησε το βράδυ της Τετάρτης (29/5) τον 3ο τελικό του Conference League.

Όπως ανέφερε πριν από λίγο η ΑΕΚ, «ο αγωνιστικός χώρος της OPAP Arena (ΑΕΚ Arena) για τον τελικό αυτόν, βραβεύτηκε ως πεντάστερος από την UEFA».

Και αυτή η διάκριση, η τιμή έχει την σημασία της με δεδομένο πως το προηγούμενο διάστημα γράφονταν, λέγονταν και ακούγονταν πολλά.

Επίσης, η ΑΕΚ δέχτηκε τα συγχαρητήρια του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν κι όλων των υψηλόβαθμων στελεχών της συνοσπονδίας για την συνεργασία κι όσα παρείχε όλο αυτό το διάστημα.

Επίσης η διάκριση και η τιμή από την UEFA έχει την σημασία για την ΑΕΚ, διότι η Ένωση κατάφερε να εξασφαλίσει την διεξαγωγή ενός τελικού σε ένα γήπεδο πριν καν ολοκληρωθεί, κάτι που δεν έχει γίνει ξανά.

Επίσης είναι σημαντικό, διότι η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» βρίσκεται ακόμη σε στάδιο εξέλιξης. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία νεόδμητη, επί της ουσίας, εγκατάσταση όπως συμβαίνει όταν ανοίγει νέο γήπεδο πάντα, κατάφερε να ανταποκριθεί σε πολύ υψηλές απαιτήσεις.







ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια