Κυριακή κοντή γιορτή, για τον νέο πρόεδρο της Α.Ε.Κ.

Έρχονται γρήγορα κιόλας, οι πρώτες εξετάσεις που έχει να δώσει ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος ως πρόεδρος της Α.Ε.Κ

Κυριακή κοντή γιορτή, όπως μια παροιμία λέει και εκεί ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος, θα δώσει τις πρώτες εξετάσεις του, ως νέος πρόεδρος της Α.Ε.Κ. Φυσικά θα δοθούν και τα πρώτα αποτελέσματα της επιλογής του προέδρου της ομάδας μας, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, να πουλήσει πλήρως τις μετοχές της Π.Α.Ε Α.Ε.Κ υπό την κατοχή του, μαζί με τα δυο Μουσεία στο γήπεδο και το προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, στον επιχειρηματία κ. Μάριο Ηλιόπουλο.

Χθες 10-06-2024 η ομάδα μας γύρισε σελίδα, κάνοντας μια νέα μεγάλη αλλαγή, ύστερα από 11 σχεδόν χρόνια Μελισσανίδη εποχή, με νέο πρόεδρο, για πολλούς άγνωστος, ιδιαίτερα στην οικονομική του δύναμη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά ερωτήματα και ανυπομονησίες ανάμεσα σε όλους τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ εντός και εκτός ΠΑΕ Α.Ε.Κ, όπως επίσης και σε όλους τους δημοσιογραφικούς παράγοντες, για το τι μέλει γενέσθαι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εντός ΑΕΚ.

Ελπίζουμε η επιλογή Μελισσανίδη, να αφήσει την ΠΑΕ Α.Ε.Κ και να απομακρυνθεί πλήρως από τα εσωτερικά της ομάδας και όλα αυτά τα οποία της έχει προσφέρει 11 χρόνια, να έγινε σε σωστό timing όπως λέμε και η ομάδα μας να πάει ακόμα πιο ψηλά, εκεί που πραγματικά το αξίζει, γράφοντας νέα μεγάλη ιστορία, με μεγαλύτερες ακόμα επιτυχίες εντός και εκτός Ελλάδας, όπως όλοι οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ονειρευόμαστε!

Οι πρώτες υποσχέσεις από τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ δόθηκαν και όλοι μας αναμένουμε και πράξεις.

Βρισκόμαστε σε περίοδο ανανέωσης συμβολαίων και μεταγραφές παικτών, με την ΑΕΚ να ζητά να καλύψει κενά, τα οποία κατά έναν βαθμό της στέρησαν πρωτάθλημα και κύπελλο καθώς και μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη την σεζόν 2023-2024.

Ελπίζουμε η θέληση κατά πρώτο λόγο και η οικονομική δυνατότητα του νέου προέδρου της Π.Α.Ε ΑΕΚ, να δώσει ότι της έλειπε και της λείπει ακόμα, για να δούμε μια πιο ισχυρή ομάδα με καλύτερη πορεία στην επόμενη σεζόν 2024-2025, καθώς και στο μέλλον της ως ΑΕΚ γενικά.

Καλώς ήρθες ως πρόεδρος της ομάδας μας κ. Μάριε Ηλιόπουλε και σου ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες να φέρεις στην ΑΕΚΑΡΑ μας.







ΠΗΓΗ: AEKEMPIRE.GR

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια